Om oss

PASSION OCH PERFORMANCE FÖR BILÄLSKARE

Porsche Center Örebro är en fristående, lokal Porscheåterförsäljare med en enda ambition; att erbjuda dig möjligheten till ett långt och alldeles speciellt bilägande. Vi är ett av Sveriges sju auktoriserade Porsche Center som kan leverera din nya Porsche eller en Porsche Approved, begagnad bil.

Vår styrka är vår djupa passion – inte bara för Porsche, utan för bilar och racing generellt.

Bland våra erfarna medarbetare hittar du både racerförare, team-mekaniker och en och annan före detta hotellchef. Människor som älskar bilar och gör skillnad för dig och din bil. Som återförsäljare delar vi flera egenskaper med de bilar vi säljer. Vi är inte störst, men det är inget vi sörjer. Vårt mål är att, i likhet med bilarna, överträffa dina förväntningar. I varje situation.

Vår senaste satsning – ett eget raceteam i Porsche Carrera Cup Scandinavia –indikerar vår syn på framtiden: Vi vill alltid vara den mest hängivne ledsagaren i ditt Porscheliv; finnas till hands för dig och din bil närhelst du så önskar. På och vid sidan av banan.

Att inleda ett förhållande med Porsche brukar innebära livslång kärlek. Vår ambition är att detsamma ska gälla ett förhållande med oss. Välkommen att uppleva!

Edward Niregård

Edward Niregård

Vice President, Director of Sales

FÖRSÄLJNING MED KÄNSLA

Att köpa en ny eller begagnad Porsche är för många att uppfylla en livslång dröm; lite av en högtidsstund. Något man bör passa på att njuta av. Det ska finnas utrymme för reflektion, att titta, prova, känna och lukta. Som hos oss på Porsche Center Örebro. Vi har helt unika, nya och begagnade Porschar i vår bilhall. Och är du en sann entusiast och riktigt nyfiken kan du få komma ner i vår källare där ytterligare juveler gömmer sig.

Speciella önskemål? Med vår passion och vårt breda kontaktnät kommer vi att hitta din drömbil. Oavsett var i världen den finns.

Försäljning

Kontakta gärna
Andreas Strömberg
019-77 70 911
072 - 402 12 10
andreas.stromberg@porsche-orebro.se

FINANSIERING

Vi samarbetar med Porsche Finans för att skräddarsy bästa möjliga finansiering. Amorteringstiden väljer du själv, 12–84 månader. Det som gör Porsche till ett bättre alternativ än de flesta andra är andrahandsvärdet. Kryddat med marknadens bästa ränta och förmånlig försäkring erbjuder vi ett långsiktigt och ekonomiskt klokt ägande. Kontakta oss redan idag så räknar vi ut lägsta kostnad på den bil just du vill ha.

För ytterligare information: sales@porsche-orebro.se

GARANTI

Som ett auktoriserat Porsche Center är vi ensamma om att kunna erbjuda Porsche Approved Försäkring. Den gäller på alla bilar som är max 15 år gamla. Garantin kan du köpa till för en 12- eller 24-månadersperiod och motsvarar en ordinarie nybilsgaranti. Oavsett om du väljer garantin eller inte är samtliga våra begagnade Porschar testade i ett specifikt 111-punktstest. Som anslutna MRF-handlare ger vi förstås garanti på alla bilar*.

*) olika tidslängder och omfattning beroende på modell, fråga din säljare.

FRÅGOR OCH SVAR

Kan jag köpa min nya Porsche på ett icke auktoriserat center?

Nej, endast de sju anläggningarna som finns i Sverige kan leverera en ny Porsche med nybils- och vagnskadegaranti.

Vid köp av ny Porsche, vad gör jag med min gamla bil?

Vi värderar gärna din bil och kan alltid ge dig ett inbytespris. Alternativt så hjälper vi dig att sälja bilen till högsta marknadspris mot en fast eller rörlig provision.

Spelar det någon roll om min inbytesbil är importerad?

Generellt sett, nej. Vi bedömer skicket på den enskilda bilen via våra tester och kontrollerar ägarhistoriken.

Vilka garantier lämnar ni på era bilar?

Vi lämnar naturligtvis garanti på alla bilar vi säljer. Porsche Approved innebär att våra begagnade Porsche går igenom det omfattande 111-punkterstestet, utfört av våra certifierade tekniker. Läs mer om den unika Approved-garantin på http://www.porsche.se/begagnade-fordon/porsche-approved/ Som MRF-anslutet företag lämnar vi givetvis garanti på övriga fabrikat i enlighet med MRF. Läs mer på https://www.mrf.se/privatperson/garantier-och-kundtrygghet/

Kan ni erbjuda finansiering?

Vi erbjuder leasing och avbetalning till mycket konkurrenskraftig ränta i samarbete med ledande finansbolag. Våra säljare berättar mer.

Utför ni service i egen verkstad?

Ja, vi har en toppmodern, auktoriserad verkstad som varsamt tar hand om din bil, vare sig det gäller en enklare service eller mer omfattande arbeten. I mån av plats kan vi även serva äldre bilar av andra märken.

Om jag inte har plats i garaget för min bil?

Vi har bilplatser till uthyrning i vår källare för längre eller kortare förvaring. Under tiden bilen är här tvättar vi den och laddar batteriet.

FÖRSÄLJNINGSUPPDRAG

Vi har kunskapen och resurserna – och inte minst kunderna – för att sälja din bil till bästa möjliga pris. Vi levererar bilar till hela Sverige men även till samlare i Italien, Tyskland och dessutom USA.

För oss är det självklart att våra försäljningsuppdrag håller samma höga kvalitet som för våra egna bilar. Alla bilar testas enligt 111-protokollet och säljs av oss med garanti.

Pris enligt överenskommelse, som fast summa eller provision. Vi skriver alltid ett uppdragsavtal på 30 dagar.

VERKSTAD

Vår toppmoderna verkstad och våra fantastiska medarbetare (som tillsammans servat Porsche i mer än 50 år) står redo att ta hand om din fina bil. Vår kundmottagning är öppen måndag–fredag, från kl 07.30 till 17.00.

   Fredrik Ljungquist

Kontakt: service@porsche-orebro.se
Växel: 019-777 09 11

RESERVDELAR

Vi har ett anpassat sortiment av reservdelar till såväl nya som lite äldre Porschar på lager. Om vi inte har just det du söker i vårt lager så beställer vi självklart hem.

Stefan Carlsson, reservdelar

Reservdelsansvarig
Stefan Carlsson, växel: 019-777 09 11, stefan.carlsson@porsche-orebro.se

REKONDITIONERING

Rekond

Våra medarbetare, Dennis och Andreas, är inte bara trevliga killar utan dessutom kunniga. De arbetar även som instruktörer för Ceramic Pro lackförsegling. Vi på Porsche Center Örebro vågar påstå att vi har den bästa rekonditioneringen för kvalitetsbilar. Vi är auktoriserade återförsäljare av Ceramic Pro-produkter och lämnar garanti på alla våra lackbehandlingsarbeten.

Dessutom folierar, sanerar och loggar vi bilar. Välkommen att testa oss, du kommer märka skillnaden!

Prislista inkl. moms:
- Ceramic Guld 12 000 kr
- Ceramic Silver 8 000 kr
- Ceramic Brons 6 000 kr
- In- och utvändig rekond SUV 4 400 kr