Om oss

PASSION OCH PERFORMANCE FÖR BILÄLSKARE

Porsche Center Örebro är en lokal Porscheåterförsäljare med en enda ambition; att hitta din drömbil och därmed erbjuda dig möjligheten till ett långt och alldeles speciellt bilägande.

Vår styrka är vår djupa passion – inte bara för Porsche, utan för bilar och relationer.

Bland våra erfarna medarbetare hittar du både racerförare, team-mekaniker och en och annan VD. Människor som älskar bilar och gör skillnad för dig och din bil. Som återförsäljare delar vi flera egenskaper med de bilar vi säljer. Vi är inte störst, men det är inget vi sörjer. Vårt mål är att, i likhet med bilarna, överträffa dina förväntningar. I varje situation.

Att inleda ett förhållande med Porsche brukar innebära livslång kärlek. Vår ambition är att detsamma ska gälla ett förhållande med oss. Varmt välkommen till #drömfabriken.

Edward Niregård

Edward Niregård
Vice President, Director of Sales
edward.niregard@porsche-orebro.se

FÖRSÄLJNING MED KÄNSLA

Att köpa en ny eller begagnad Porsche är för många att uppfylla en livslång dröm; lite av en högtidsstund. Något man bör passa på att njuta av. Det ska finnas utrymme för reflektion, att titta, prova, känna och lukta. Som hos oss på Porsche Center Örebro. Vi har helt unika, nya och begagnade Porschar i vår bilhall. Och är du en sann entusiast och riktigt nyfiken kan du få komma ner i vår källare där ytterligare juveler gömmer sig.

Speciella önskemål? Med vår passion och vårt breda kontaktnät kommer vi att hitta din drömbil. Oavsett var i världen den finns.

Försäljning

Andreas Strömberg
019-77 70 911
072 - 402 12 10
andreas.stromberg@porsche-orebro.se

FINANSIERING

Vi samarbetar med Porsche Finans för att skräddarsy bästa möjliga finansiering. Amorteringstiden väljer du själv, 12–84 månader. Det som gör Porsche till ett bättre alternativ än de flesta andra är andrahandsvärdet. Kryddat med marknadens bästa ränta och förmånlig försäkring erbjuder vi ett långsiktigt och ekonomiskt klokt ägande. Kontakta oss redan idag så räknar vi ut lägsta kostnad på den bil just du vill ha.

För ytterligare information: sales@porsche-orebro.se

GARANTI

Som ett auktoriserat Porsche Center är vi ensamma om att kunna erbjuda Porsche Approved Försäkring. Den gäller på alla bilar som är max 15 år gamla. Garantin kan du köpa till för en 12- eller 24-månadersperiod och motsvarar en ordinarie nybilsgaranti. Oavsett om du väljer garantin eller inte är samtliga våra begagnade Porschar testade i ett specifikt 111-punktstest. Som anslutna MRF-handlare ger vi förstås garanti på alla bilar*.

*) olika tidslängder och omfattning beroende på modell, fråga din säljare.

FRÅGOR OCH SVAR

Kan jag köpa min nya Porsche på ett icke auktoriserat center?

Nej, endast de nio anläggningarna som finns i Sverige kan leverera en ny Porsche med nybils- och vagnskadegaranti.

Vid köp av ny Porsche, vad gör jag med min gamla bil?

Vi värderar gärna din bil och kan alltid ge dig ett inbytespris. Alternativt så hjälper vi dig att sälja bilen till högsta marknadspris mot en fast eller rörlig provision.

Spelar det någon roll om min inbytesbil är importerad?

Generellt sett, nej. Vi bedömer skicket på den enskilda bilen via våra tester och kontrollerar ägarhistoriken.

Vilka garantier lämnar ni på era bilar?

Vi lämnar naturligtvis garanti på alla bilar vi säljer. Porsche Approved innebär att våra begagnade Porsche går igenom det omfattande 111-punkterstestet, utfört av våra certifierade tekniker. Läs mer om den unika Approved-garantin på http://www.porsche.se/begagnade-fordon/porsche-approved/ Som MRF-anslutet företag lämnar vi givetvis garanti på övriga fabrikat i enlighet med MRF. Läs mer på https://www.mrf.se/privatperson/garantier-och-kundtrygghet/

Kan ni erbjuda finansiering?

Vi erbjuder leasing och avbetalning till mycket konkurrenskraftig ränta i samarbete med ledande finansbolag. Våra säljare berättar mer.

Utför ni service i egen verkstad?

Ja, vi har en toppmodern, auktoriserad verkstad som varsamt tar hand om din bil, vare sig det gäller en enklare service eller mer omfattande arbeten. I mån av plats kan vi även serva äldre bilar av andra märken. Vi lämnar dessutom prisgaranti*.

*Prisgarantin innebär att om du har en offert på en service av din Porsche som skulle varit billigare än vår, utför vi alltid arbetet till det offererade priset samt ger dig 1000 SEK tillgodo.

Om jag inte har plats i garaget för min bil?

Vi har bilplatser till uthyrning i vår källare för längre eller kortare förvaring. Under tiden bilen är här tvättar vi den och laddar batteriet.

FÖRSÄLJNINGSUPPDRAG

Vi har kunskapen och resurserna – och inte minst kunderna – för att sälja din bil till bästa möjliga pris. Vi levererar bilar till hela Sverige men även till samlare i Italien, Tyskland och USA.

För oss är det självklart att våra försäljningsuppdrag håller samma höga kvalitet som för våra egna bilar. Alla bilar testas enligt 111-protokollet och säljs av oss med garanti.

Pris enligt överenskommelse, som fast summa eller provision. Vi skriver alltid ett uppdragsavtal på 30 dagar.


VERKSTAD

Vår toppmoderna verkstad och våra fantastiska medarbetare står redo att ta hand om din fina bil. Vår kundmottagning är öppen måndag–fredag, från kl 07.30 till 17.00.

Lovisa Holmqvist och Rickard Nagel
Servicerådgivare
Kontakt: service@porsche-orebro.se 
Växel: 019-777 09 11

RESERVDELAR

Vi har ett anpassat sortiment av reservdelar till såväl nya som lite äldre Porschar på lager. Om vi inte har just det du söker i vårt lager så beställer vi självklart hem.

Stefan Carlsson, reservdelar

Stefan Carlsson
Reservdelsansvarig
Direkt: 019-777 09 59
stefan.carlsson@porsche-orebro.se

Fredrik Hedlund
Reservdelsman
fredrik.hedlund@porsche-orebro.se

REKONDITIONERING

Rekond

Våra medarbetare är inte bara trevliga utan dessutom kunniga. Vi på Porsche Center Örebro vågar påstå att vi har den bästa rekonditioneringen för kvalitetsbilar. Vi är auktoriserade återförsäljare av Ditec Lackkonserveringsprodukter. Vi lämnar garanti på alla våra lackbehandlingsarbeten. Dessutom folierar, sanerar och loggar vi bilar. Välkommen att testa oss, du kommer märka skillnaden!

Läs mer och boka på https://ditec-porschecenter.se/